mandag 24. mai 2010

Pinse, sol og øyhopping



Denne pinsehelgen har vært helt fantastisk med mye sol, varme, bading, reker, vin og sang. Vel... sangen var det vel ikke jeg som stod for men resten er helt sant.

Fredag ble det en rolig hjemmekveld med restitusjon etter en travel uke på jobb. Lørdag pakket vi sekken og dro til sjøs. Vi tok t-banen ned til byen, handlet inn reker og vin og tok deretter båten ut til Gressholmen. Vi har nemmelig funnet vår egen favorittplass der ute. En fin liten odde med en perfekt kombinasjon av gress, svaberg og enkel tilgang til sjøen hvis man vil hoppe uti og det gjorde jeg. Vannet var iskaldt men fy fabian så deilig det var likevel. Lufta var varm, rekene smakte kjempegodt og hvitvinen var akkurat passe temperert så da kan man vel ikke klage.

Vår meny:

- ca 1,5 kilo reker (vi skulle være der lenge)
- passende mengde med hvitvin.
- 1 loff
- 1,5 liter Cola
- 3 liter vann (lett å bli dehydrert uten)
- 2 flasker solfaktor 10 (sola er sterk og dette er en nødvendighet)


Utpå ettermiddagen begynte det og skye over. Vi bestemte oss for å pakke sammen for å ta en tur på Gressholmen kro. Vi entret døra i det himmelens sluser åpnet seg og lyn og torden fylte himmelen. Det ble ganske fullt etter hvert av søkkvåte øyhoppere som søkte ly for regnet. Vi tok oss en øl og snakket med mange nye bekjente mens vi ventet på at solen på nytt skulle titte frem på himmelen. Det gjorde den etter ca en halv times tid. Vi tok deretter båten inn til byen igjen og spiste middag på Peppes.

En fantastisk dag.

Søndag tok vi igjen turen opp til Nøkkelvann for å spise opp resten av rekene vi ikke hadde fått i oss dagen før. Vi ble også her etter hvert jaget hjem av regnet men det var en veldig hyggelig tur uansett.


-Askeladden

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglisten